Rice and Vegetable Curry

À la Carte

Meny

 

Förrätter

 
 

1.VEG PAKORA........59:-

En blandning av olika grönsaker, friterade med våra speciella kryddor och linsmjöl.

2.RESHMI TIKKA........59:-

Kycklingbitar marinerade i yoghurt och philadelphia med smak av saffran, chili, och masala. Serveras med tomat chutney.

3.HARIYALIJINGHA........69:-

 

Tigerräkor med finhackade limeblad, koriander, mynta, basilika och salladslök samt tomatmasala. Serveras med tamarindglaserad masala uttapam (ris och linskaka).

4.Seekh Kebab...........59:-

Lammfärs tillagad med hackad paprika, tomat och lök, smaksatt med koriander, färsk mynta och garam masala. Serveras med korianderchutney och sidosallad.

5.Samosa &OnioNBhaji........59:-

Vegetarisk pirog samt friterad lök. Serveras med tamarind och korianderchutney.

6.Fish Pakora..........69:-

Friterad tilapiafilé. Serveras med tomatchutney samt kachumber (lök, paprika, gurka & tomat).

Varmrätter

KYCKLING CURRYRÅTTER

 
 
 
 
 

7. Tikka Masala........129:-

Marinerad kycklingfilé tillagad i krämig tomatsås, smaksatt med garam masala och bockhornsklöver.

8. Murgh JALFREZI........129:-

Bitar av kycklingfilé tillagad i en väldoftande gryta av färska grönsaker, ingefära, salladslök, koriander och husets egen kryddblandning.

9. Murg Madras........133.-

Sydindisk kycklinggryta med doft av curryblad och koriander i het kokos masalasås.

10. Murg Vindaloo........129:-

Rykande het kycklingsrätt från Goa med smak an röd chili, kanel, nejlikor, curryblad och rödvin.

11. Manoor Chicken Curry........133:-

Kerala- inspirerad kycklingfilé tillagad med lök, paprika, kokos, chili, koriander, grädde och cashew nötskrä

12. Butter Chicken........133:-

Marinerade, strimlade filébitar av tandoorikyckling, tillredda i en krämig tomatsås med indisk smör och cashewnötter.

 

13. Chicken Shahi Korma........129:-

Kycklingfilé tillagad i krämig curry med cashewnötter.

 

Lamm Curryrätter

 
 
 
 

14. Rogan Josh........145:-

Nordindisk lammgryta med sås av kardemumma, garam masala och rosenvatten, toppad med grädde och mandelflarn.

15. Saag Gosht........145:-

Marinerad lammfilé tillagad i spenat, smaksatt med kumminfrön, ingefära, vitlök, tomat och chili.

 

16. Bengali Lamb Curry........145:-

Calcutta – inspirerad lammgryta med passerad mango, gula senapsfrön och kokosmjölk.

 

17. Lamb Vindaloo........149:-

Rykande het lammrätt från Goa med smak av röd chili, kanel, nejlikor, curryblad och rödvin.

18. Lamb madras........149:-

Sydindisk lammgryta med doft av curryblad och koriander i het kokos- masalasås.

19. Shahi Ghost........145:-

Lammgrytta i krämig curry samsksatt med cashewnötter.

 

20. Lamb Kadai........145:-

Lammgryta med lök, ingefära, koriander och grön chili.

fisk och skaldjur

 
 
 

21. Prawn Korma........165:-

Vitlöksbräserade jätteräkor i en sås av lök, tomat, grädde och cashewnötter, smaksatt med kummin.

22. Prawn Hara Masala........165:-

Tigerräkor tillagad med senap, sweet chili och basilika i en fyllig tomat & kokossås med champinjoner.

23. Prawn Kadai........165:-

Tigerräkor med fräska grönsaker och ingefära i en sås av tomat, vitlök och färsk koriander.

 

24. Seafood Curry........179:-

Väldoftande gryta av lax, musslor, tilapia och bläckfisk, kryddad med senapsfrön, curryblad, färska tomater, koriander och tamarind.

 

25. Prawn Madras........165 :-

Sydindisk gryta med räkor, curryblad och koriander i het kokos masalasås.

 

grill rätter

 
 

26. Chicken Tandoori........119:-

Grillad kyckling med ben, marinerad i tandoorikryddor, yoghurt och lime. Serveras med krämig lök & tomatsås

 

27. Hazarbi Chicken........139:-

Kycklingfilé marinerad i philadelphia, hackad ingefära, vitlök och husets masala, smaksatt med chili. Serveras med aromatisk kokosmjölksås.

 

28. Kastoori Jhinga........169.-

Tigerräkor med finmalda cashewnötter, yoghurt, chili, grädde, garam masala och bockhornsklöver. Serveras med mango & senapssås.

 

29. Khumbi Chaman Murgh........135:-

Marinerad, gillad kycklingfilé fylld med masala kryddande champinjoner, ost chili och svartpeppar. Serveras med sallad, chutney och tandoorisås.

 

30. Paneer Tikka........135:-

Marinerad, grillad färskost, fylld med korianderchutney. Serveras med tandoorigrillad lök, paprika och champinjoner samt krämig lök & tomatsås.

31. Sunehra Gosht........165:-

Grillat lamm, marinerat i ingefära, vitlök, röd chili, mandel, rosenblad, youghurt och garam masala. Serveras med krämig lök & tomatsås samt chutney.

33. Mixed Grill........169:-

En blandning av olika grillrätter(Räkor, Chicken tikka, Lasuni, Sunehra gosht).

vegetariska rätter

 
 
 

34. Tawa Paneer........133:-

Färskosttärningar tillagd med salladslök, kummin, gurkmeja, koriander och limejuice. Serverad med tandoorisås.

35. Palak Paneer ........119:-

Indisk färskost med spenat, smaksatt med bockhornsklöver, ingefära, vitlök och chili.

 

36. Aloo Ghobi........109:-

Potatis- och blomkålsrätt tillredd med lök, tomat, ingefära, kummin, chili och koriander.

 

37. Dal........109:-

Dagens lins- eller böngryta, kryddad med ingefära, koriander, vitlök och chili.

38. Navaratna Korma........115:-

Olika sorters grönsaker i mild krämig currysås toppad med chasewnötter.

39. Paneer Makhni........119:-

Hemlagad indisk färskost tillagad i en krämig sås med indiskt smör och cashewnötter.

 

Bröd

 
 

41. Plain Naan........20:-

42. Garlic NaAN........29:-

Nanbröd toppad med vitlök, koriander och chat masala.

43. Chili NaAn........29:-

44. Ost NaAn........40:-

Fyllt nanbröd med ost.

45. Peshawari Nan........40:-

Fyllt nanbröd med kokos och nötter.

46. Paneer Kulcha........40:-

Nybakat nanbröd fyllt med indisk färskost.

47. Aloo Kulcha........40:-

Nybakat nanbröd fyllt med potatis

48. Papadom........19:-

Krispigt, glutenfritt linsbröd med kummin. Serveras med myntasås

Tillbehör

 

49. Raita........22:-

Yoghurt med gurka och rostad kummin.

50. Pickles & Chutney........19:-

51. Myntasås........19:-

Yoghurt med mynta och söcker.

52. Kachumber........35:-

Lök, tomat, paprika och gurksallad.

53. Indian Salad........35:-

Lök, tomat, grönchili, mix sallad och chat masala.

54. Mixed Salad........119:-

Blandad sallad, gurka, morötter, tomat, indisk färskost med plain nan.

desserter

 

55. Kulfi........59:-

Hemlagad krämig glass, med smak av fikon och pistage.

56. Shree khand........55:-

Pudding gjort på yoghurt och grädde, med smak av saffran och kardemumma.

57. Glass........55:-

Vanilj- och jordgubbglass med mandelflarn.

58. Gajar ka Halwa........59:-

Morotspudding tillagad av mjölk, pistage och kardemumma. Serveras med vaniljglass.

59. Gulab Jamun........59:-

Indisk mjölkkaka med glass och mangosås.

60. Fruit Baker........69:-

Mixad färsk frukt med vanilj och jordgubbsglass, toppad med jordgubbssås.

Borås Masala_Highres_29.jpg

 

SET MENy

 (minst 3 person)

 
 
 
 

Kocken komponerar urval av indiska förrätter, följt av en bordbuffe bestående av väldoftande grytor av kyckling, lamm och räkor, samt vegetarisk sidorätt och desert eller kaffe.

289:-/PERSON

 

 

CHEF's speacial

 
 

Två olika förrätter följda av en tallrik bestående av grillad lamm, kyckling i krämig sås, tigerräkor, dal, raita och plain nan.  265:-/PERSON

 
 
Rice and Vegetable Curry

Kontakt Oss

Vi älskar att höra från dig

Ring oss - 033-14 1600

Öppettider

Mån-Fre  11:00 - 22:00
Lördag  13:00 -22: 00
Söndag  13:00 - 20:00

  • icons8-phonelink-ring-50
  • gmail-icon
  • icons8-facebook-50
  • LinkedIn
  • icons8-twitter-64
  • icons8-instagram-logo-64