
Förrätter
1.VEG PAKORA........59:-
En blandning av olika grönsaker, friterade med våra speciella kryddor och linsmjöl.
2.RESHMI TIKKA........59:-
Kycklingbitar marinerade i yoghurt och philadelphia med smak av saffran, chili, och masala. Serveras med tomat chutney.
3.HARIYALIJINGHA........69:-
Tigerräkor med finhackade limeblad, koriander, mynta, basilika och salladslök samt tomatmasala. Serveras med tamarindglaserad masala uttapam (ris och linskaka).
4.Seekh Kebab...........59:-
Lammfärs tillagad med hackad paprika, tomat och lök, smaksatt med koriander, färsk mynta och garam masala. Serveras med korianderchutney och sidosallad.
5.Samosa &OnioNBhaji........59:-
Vegetarisk pirog samt friterad lök. Serveras med tamarind och korianderchutney.
6.Fish Pakora..........69:-
Friterad tilapiafilé. Serveras med tomatchutney samt kachumber (lök, paprika, gurka & tomat).
Varmrätter
KYCKLING CURRYRÅTTER
7. Tikka Masala........129:-
Marinerad kycklingfilé tillagad i krämig tomatsås, smaksatt med garam masala och bockhornsklöver.
8. Murgh JALFREZI........129:-
Bitar av kycklingfilé tillagad i en väldoftande gryta av färska grönsaker, ingefära, salladslök, koriander och husets egen kryddblandning.
9. Murg Madras........133.-
Sydindisk kycklinggryta med doft av curryblad och koriander i het kokos masalasås.
10. Murg Vindaloo........129:-
Rykande het kycklingsrätt från Goa med smak an röd chili, kanel, nejlikor, curryblad och rödvin.
11. Manoor Chicken Curry........133:-
Kerala- inspirerad kycklingfilé tillagad med lök, paprika, kokos, chili, koriander, grädde och cashew nötskrä
12. Butter Chicken........133:-
Marinerade, strimlade filébitar av tandoorikyckling, tillredda i en krämig tomatsås med indisk smör och cashewnötter.
13. Chicken Shahi Korma........129:-
Kycklingfilé tillagad i krämig curry med cashewnötter.
Lamm Curryrätter
14. Rogan Josh........145:-
Nordindisk lammgryta med sås av kardemumma, garam masala och rosenvatten, toppad med grädde och mandelflarn.
15. Saag Gosht........145:-
Marinerad lammfilé tillagad i spenat, smaksatt med kumminfrön, ingefära, vitlök, tomat och chili.
16. Bengali Lamb Curry........145:-
Calcutta – inspirerad lammgryta med passerad mango, gula senapsfrön och kokosmjölk.
17. Lamb Vindaloo........149:-
Rykande het lammrätt från Goa med smak av röd chili, kanel, nejlikor, curryblad och rödvin.
18. Lamb madras........149:-
Sydindisk lammgryta med doft av curryblad och koriander i het kokos- masalasås.
19. Shahi Ghost........145:-
Lammgrytta i krämig curry samsksatt med cashewnötter.
20. Lamb Kadai........145:-
Lammgryta med lök, ingefära, koriander och grön chili.
fisk och skaldjur
21. Prawn Korma........165:-
Vitlöksbräserade jätteräkor i en sås av lök, tomat, grädde och cashewnötter, smaksatt med kummin.
22. Prawn Hara Masala........165:-
Tigerräkor tillagad med senap, sweet chili och basilika i en fyllig tomat & kokossås med champinjoner.
23. Prawn Kadai........165:-
Tigerräkor med fräska grönsaker och ingefära i en sås av tomat, vitlök och färsk koriander.
24. Seafood Curry........179:-
Väldoftande gryta av lax, musslor, tilapia och bläckfisk, kryddad med senapsfrön, curryblad, färska tomater, koriander och tamarind.
25. Prawn Madras........165 :-
Sydindisk gryta med räkor, curryblad och koriander i het kokos masalasås.
grill rätter
26. Chicken Tandoori........119:-
Grillad kyckling med ben, marinerad i tandoorikryddor, yoghurt och lime. Serveras med krämig lök & tomatsås
27. Hazarbi Chicken........139:-
Kycklingfilé marinerad i philadelphia, hackad ingefära, vitlök och husets masala, smaksatt med chili. Serveras med aromatisk kokosmjölksås.
28. Kastoori Jhinga........169.-
Tigerräkor med finmalda cashewnötter, yoghurt, chili, grädde, garam masala och bockhornsklöver. Serveras med mango & senapssås.
29. Khumbi Chaman Murgh........135:-
Marinerad, gillad kycklingfilé fylld med masala kryddande champinjoner, ost chili och svartpeppar. Serveras med sallad, chutney och tandoorisås.
30. Paneer Tikka........135:-
Marinerad, grillad färskost, fylld med korianderchutney. Serveras med tandoorigrillad lök, paprika och champinjoner samt krämig lök & tomatsås.
31. Sunehra Gosht........165:-
Grillat lamm, marinerat i ingefära, vitlök, röd chili, mandel, rosenblad, youghurt och garam masala. Serveras med krämig lök & tomatsås samt chutney.
33. Mixed Grill........169:-
En blandning av olika grillrätter(Räkor, Chicken tikka, Lasuni, Sunehra gosht).
vegetariska rätter
34. Tawa Paneer........133:-
Färskosttärningar tillagd med salladslök, kummin, gurkmeja, koriander och limejuice. Serverad med tandoorisås.
35. Palak Paneer ........119:-
Indisk färskost med spenat, smaksatt med bockhornsklöver, ingefära, vitlök och chili.
36. Aloo Ghobi........109:-
Potatis- och blomkålsrätt tillredd med lök, tomat, ingefära, kummin, chili och koriander.
37. Dal........109:-
Dagens lins- eller böngryta, kryddad med ingefära, koriander, vitlök och chili.
38. Navaratna Korma........115:-
Olika sorters grönsaker i mild krämig currysås toppad med chasewnötter.
39. Paneer Makhni........119:-
Hemlagad indisk färskost tillagad i en krämig sås med indiskt smör och cashewnötter.
Bröd
41. Plain Naan........20:-
42. Garlic NaAN........29:-
Nanbröd toppad med vitlök, koriander och chat masala.
43. Chili NaAn........29:-
44. Ost NaAn........40:-
Fyllt nanbröd med ost.
45. Peshawari Nan........40:-
Fyllt nanbröd med kokos och nötter.
46. Paneer Kulcha........40:-
Nybakat nanbröd fyllt med indisk färskost.
47. Aloo Kulcha........40:-
Nybakat nanbröd fyllt med potatis
48. Papadom........19:-
Krispigt, glutenfritt linsbröd med kummin. Serveras med myntasås
Tillbehör
49. Raita........22:-
Yoghurt med gurka och rostad kummin.
50. Pickles & Chutney........19:-
51. Myntasås........19:-
Yoghurt med mynta och söcker.
52. Kachumber........35:-
Lök, tomat, paprika och gurksallad.
53. Indian Salad........35:-
Lök, tomat, grönchili, mix sallad och chat masala.
54. Mixed Salad........119:-
Blandad sallad, gurka, morötter, tomat, indisk färskost med plain nan.
desserter
55. Kulfi........59:-
Hemlagad krämig glass, med smak av fikon och pistage.
56. Shree khand........55:-
Pudding gjort på yoghurt och grädde, med smak av saffran och kardemumma.
57. Glass........55:-
Vanilj- och jordgubbglass med mandelflarn.
58. Gajar ka Halwa........59:-
Morotspudding tillagad av mjölk, pistage och kardemumma. Serveras med vaniljglass.
59. Gulab Jamun........59:-
Indisk mjölkkaka med glass och mangosås.
60. Fruit Baker........69:-
Mixad färsk frukt med vanilj och jordgubbsglass, toppad med jordgubbssås.

SET MENy
(minst 3 person)
Kocken komponerar urval av indiska förrätter, följt av en bordbuffe bestående av väldoftande grytor av kyckling, lamm och räkor, samt vegetarisk sidorätt och desert eller kaffe.
289:-/PERSON
CHEF's speacial
Två olika förrätter följda av en tallrik bestående av grillad lamm, kyckling i krämig sås, tigerräkor, dal, raita och plain nan. 265:-/PERSON